Traži. Rezerviraj. Putuj. Vaš odmor u Hrvatskoj kreće sada | *galileo.hr
hrvatski english italiano deutsch francais ce�tina magyar slovenski rom�ne�te polski

Kapetanova ruta

Luka polaska: Trogir
Ruta: Skrivene uvale - mala ribarska mjesta
Brodovi na ovoj ruti: Albatros, Orion, Planka, Poseidon, Maček, Zelenbor, Mirabela, Otac Ivan, Pravedan, Sagena, Columbo, Vilma

 

Detaljni opis plovidbe

1 tjedan Trogir - polasci subotom

Nije lako postaviti rutu koja bi bila idealna za cijelu sezonu. Nakon što je ruta definirana, kapetan je mora slijediti. Bilo kako bilo, krstarenja na klasičnim motoriziranim jedrenjacima ne mogu biti tako precizna kao švicarski sat, nego mogu ići ruku pod ruku s prirodom. Pomirite se s činjenicom da je često najbolje odlučiti spontano ostati u zaštićenoj uvali kako bi plivali ili istraživali malo ribarsko mjesto čiji se naziv nije pojavio u početnom planu.

Samo ostavite kapetanu odluku da spontano i bez ikakve obveze da se pridržavaja uobičajenih ruta - definira svoju rutu, ovisno o vremenu, kako bi pokazao svojim gostima poznata mjesta kao i njihove skrivene tajne. Ovo je bila želja naših kapetana, koji su često govorili: "Najsretniji su charter gosti s kojima razgovaramo o programu i putu."

Da bi to bilo moguće i za sve naše goste, nudimo posebne Kapetanske rute, s motom :"Imajmo povjerenje u kapetana - on će sastaviti zanimljivu rutu za nas, jer u konačnici, on zna na more i Hrvatske otoke najbolje!"

Kapetanova ruta iz Trogira

Ruta će biti vrlo fleksibilna, ovisno o iskustvu kapetana koji će vam pokazati svoja omiljena mjesta i uvale. Najmanje dvije noći boravite u zaštićenim uvalama i malim ribarskim mjestima.

Maksimalno tri noćenja boravite u većim gradovima. Kad god je moguće, brod će se izbjeći susret skupine iz drugih brodova.
Kapetanova Večera na jednoj od večeri.
Po dolasku na brodu, svaki gost će dobiti bocu vina.

N/AN/AN/A
Galileo putnička agencija d.o.o., Zvonimirova 14/IV, 21000 Split, Hrvatska, OIB: 58565616320, ID HR-AB-21-060187792 | Uvjeti korištenja