Traži. Rezerviraj. Putuj. Vaš odmor u Hrvatskoj kreće sada | *galileo.hr
hrvatski english italiano deutsch francais ce�tina magyar slovenski rom�ne�te polski

Best price guarantee

Kao jedna od vodećih online agencija u Hrvatskoj, Galileo nastoji osigurati najpovoljniju moguću cijenu smještaja. U skladu s tim nastojanjima Galileo svojim klijentima donosi garanciju najpovoljnije cijene smještaja.

Što je Best price guarantee?

Ukoliko pronađete jedinicu privatnog smještaja identičnu onoj iz naše ponude, ali s nižom cijenom od cijene navedene na www.galileo.hr web stranicama, Galileo će Vam nadoknaditi razliku u novcu i osigurati dodatni popust od 5%. Uvjet je da rezervaciju potvrdite putem www.galileo.hr web stranica.

Na što se odnosi?

Akcija "Best price guarantee" odnosi se za identičan pojedinačni privatni smještaj ponuđen od strane Galilea, te druge putničke agencije ili tour-operatora registriranih pri UHPA-i.

Akciji "Best price guarantee " podliježe samo ona ponuda druge putničke agencije ili tour-operatora koja je u dobivena u roku od 24 sata od trenutka postavljanja upita za tu smještajnu jedinicu preko www.galileo.hr web stranica.

Ponuda druge putničke agencije mora biti identična, što znači da je u pitanju isti objekt i isti tip smještaja (isti apartman ili soba) čija se cijena uspoređuje u istom terminu i za isti tip usluge.

Kako funkcionira?

Galileo se obvezuje ispuniti obećanje najpovoljnije cijene uz uvjet da klijent pismenim putem ili posredstvom elektroničke pošte (e-mail) dostavi na našu adresu povoljniju ponudu na memorandumu agencije / tour-operatora koji ju je sastavio i potpisao.

Ponuda mora sadržavati slijedeće informacije: ime agencije, vrijeme ponude, ime agenta koji je napravio ponudu, lokaciju agencije i broj telefona, web ili katalošku referencu odakle je smještaj odabran, vrijeme putovanja, broj putnika (odraslih i djece), detalje cijene (specifični popusti), te opće uvjete putovanja druge agencije/tour-operatora poslane zajedno s ponudom.

Galileo zadržava pravo provjere ponude druge agencije / tour operatora.

Nadoknada

Ukoliko se ponuda identičnog pojedinačnog privatnog smještaja druge agencije / tour operatora pokaže nakon provjere valjanom i po cijeni nižom od ponude Galilea, Galileo će klijentu nadoknaditi razliku u novcu i ponuditi mu dodatni popust od 5% samo za jedan (pojedinačan) upit. Ukoliko je uplata za predmetnu rezervaciju već izvršena, klijent će primiti na svoj račun razliku između uplaćenog iznosa i niže cijene druge agencije / tour operatora, kao i dodatni popust u visini od 5%.

Važne napomene

Ponuda druge putničke agencije ne smije biti dio paket-aranžmana, promotivne akcije, nagradne igre ili akcijskog sniženja.

U slučaju primjene obećanja najniže cijene na identičan pojedinačni privatni smještaj, klijent nema pravo na dodatni popust ili eventualnu pogodnost ponuđenu od strane Galilea.

Obećanje najpovoljnije cijene odnosi se samo za jednu rezervaciju po objektu.

Galileo zadržava pravo povlačenja ove ponude u bilo koje vrijeme.

Galileovi opći uvjeti putovanja vrijede za ovu ponudu.

KORISNIČKI CENTAR

Hrvatska
+385 21 54 22 33
info@galileo.hrPonedjeljak - Petak 08-22 | Subota 08-12

N/AN/AN/A
Galileo putnička agencija d.o.o., Zvonimirova 14/IV, 21000 Split, Hrvatska, OIB: 58565616320, ID HR-AB-21-060187792 | Uvjeti korištenja