Traži. Rezerviraj. Putuj. Vaš odmor u Hrvatskoj kreće sada | *galileo.hr
hrvatski english italiano deutsch francais ce�tina magyar slovenski rom�ne�te polski

Putujte s povjerenjem

Nema iznenađenja

Galileo se brine da uvijek dobijete točnu i finalnu cijenu prilikom rezerviranja. Ukupan iznos koji vidite je onaj iznos koji trebate i platiti. Kao mnogi drugi siteovi nećemo Vam naknadno zaračunati trošak naše usluge, troškove procesiranja kreditne kartice, porez ili neku drugu neočekivanu doplatu. Nadalje, objavljeni smještajni kapaciteti su pregledani od strane naših agenata, te Vam sukladno tome možemo u svakom trenutku garantirati visoku kvalitetu usluge.

Jednostavnost

Jedan od naših glavnih ciljeva u Galileu je da rezervacijski proces učinimo što jednostavnijim. U samo 3 koraka možete istog trenutka dobiti potvrdu rezervacije. Ne trebate ispunjati dugačke registracijske forme ili ostavljati bespotrebne osobne podatke, dovoljno je samo da nam ostavite Vašu email adresu kako bih ostvarili komunikaciju.

Korisnički centar

Naš korisnički centar Vam je uvijek na raspolaganju. U svakom trenutku možete razgovarati sa našim djelatnikom, te zatražiti pomoć kod postavljanja upita ili zatražiti dodatne informacije vezane uz već postojeću rezervaciju. Svakako ćemo uraditi sve što je u našim mogućnostima kako bih omogućili da Vaš boravak bude ugodan.

Osobni podaci

Od naših korisnika Galileo uvijek traži samo informacije i osobne podatke koje su direktno vezani za rezervacijski proces i nužni su za uspješnu realizaciju rezervacije. Galileo u potpunosti poštuje sve zakonske regulative koje se odnose na zaštitu osobnih podataka. Također nećemo slati nikakve ponude ili mjesečni newsletter bez dopuštenja klijenta. Više o zaštiti privatnosti pročitaje u našoj Pravnoj napomeni.

Stručnost

Galileo je dugogodišnji pružatelj usluga smještaja na području cijele Hrvatske. Kao takav brine se o svim bitnim pojedinostima vezanim za uspješno putovanje i boravak svojih klijenata. Pružite nam priliku i uvjeravamo Vas da će naše stručno osoblje opravdati ukazano povjerenje.

Garancija najbolje cijene

Galileo nudi garanciju najbolje cijene, kako bi svojim klijentima u svatkom trenutku osigurao najbolju cijenu trenutno dostupnu na tržištu.

KORISNIČKI CENTAR

Hrvatska
+385 21 54 22 33
info@galileo.hrPonedjeljak - Petak 08-22 | Subota 08-12

N/AN/AN/A
Galileo putnička agencija d.o.o., Zvonimirova 14/IV, 21000 Split, Hrvatska, OIB: 58565616320, ID HR-AB-21-060187792 | Uvjeti korištenja