Traži. Rezerviraj. Putuj. Vaš odmor u Hrvatskoj kreće sada | *galileo.hr
hrvatski english italiano deutsch francais ce�tina magyar slovenski rom�ne�te polski

apartmani hrvatska

apartmani hrvatska

Putovanje u Hrvatsku je idealan izbor i svakako prava prilika da provedete relaksirajući odmor. Hrvatska je europska i mediteranska zemlja sa 1185 otoka, bogatom povijesnom i kulturnom baštinom, sa pregršt autentičnih mediteranskih gradića i netaknute prirode. apartmani hrvatska
apartmani hrvatska
Kroz galileo.hr katalog Vam prezentiramo široku ponudu kvalitetnih apartmana duž čitave jadranske obale. Ako svoj odmor ne želite provesti na jadranskoj obali možete također izabrati smještaj u unutrašnjosti Istre i Kvarnera ili u blizini Plitvičkih jezera u Lici.

Prema izboru poznatog američkog izdavača turističkih vodiča, "Lonely planet", Hrvatska je proglašena najpoželjnijim turističkim odredištem u 2005. godini! apartmani hrvatska sa Galileom nudi izbor od preko 2500 apartmana privatnog smještaja, više od 250 hotela i preko 50 krstarenja na području cijelog Jadrana Nadamo se da će Vam sekcija apartmani hrvatska pružiti korisne informacije i usmjeriti na dio galileo.hr ponude koji Vam u potpunosti odgovara.

Također napominjemo da je apartmani hrvatska samo jedna od galileo.hr sekcija. Više o cijeloj ponudi i uslugama potražite na galileo.hr početnoj stranici.

apartmani hrvatska

Galileo je hrvatska turistička agencija osnovana 2003. godine u Splitu. Ponuda apartmana privatnog smještaja duž jadranske obale, na otocima, te unutrašnjosti Hrvatske čini najveći dio ponude Galileo-a. apartmani hrvatska
apartmani hrvatska
U ponudi se također nalaze hoteli, vile, krstarenja i druge ponude pogodne za Vaše ljetovanje u Hrvatskoj.

Svoje poslovanje temeljimo na bogatoj i kvalitetnoj turističkoj ponudi, te nam je želja da kvalitetnom prezentacijom i profesionalnom uslugom uz korištenje naprednih informatičkih tehnologija, omogućimo gostima i partnerima da pronađu i rezerviraju ljetovanje prema svojim željama. apartmani hrvatska sa Galileom nudi mogućnost ljetovanja u više od 200 odredišta u Hrvatskoj Najveće priznanje za naš dosadašnji rad su svakako naši redovni klijenti, koji uvijek iznova pružaju svoje povjerenje kako bismo im profesionalno i prije svega uspješno kreirali odmor po želji.

Pozivamo Vas da odaberete Hrvatsku kao Vašu destinaciju za odmor, a brigu oko planiranja Vašeg odmora prepustite iskusnom Galileo timu!

N/AN/AN/A
Galileo putnička agencija d.o.o., Zvonimirova 14/IV, 21000 Split, Hrvatska, OIB: 58565616320, ID HR-AB-21-060187792 | Uvjeti korištenja