Traži. Rezerviraj. Putuj. Vaš odmor u Hrvatskoj kreće sada | *galileo.hr
hrvatski english italiano deutsch francais ce�tina magyar slovenski rom�ne�te polski

Uvjeti korištenja

1. Vlasništvo sadržaja ovih stranica

Cjelokupan sadržaj, uključujući fotografije, ilustracije, audio-vizualni zapisi i logotipi su u isključivom vlasništvu Galilea osim sadržaja za koji je naglašeno drugačije. Cjelokupan sadržaj je dostupan za nekomercijalno korištenje, te je isti zabranjeno objavljivati, kopirati ili distribuirati putem interneta, emaila, te pisanih medija bez pismene dozvole Galilea.

2. Korištenje

Molimo Vas da pročitate uvijete korištenja te na taj način dobijete uvid kako koristiti naše web stranice. Ukoliko se ne slažete s nekim od uvjeta molimo Vas da ne nastavite s korištenjem ovih web stranica. Galileo pridržava pravo na promjenu ili dopunu sadržaja. Promjene ne utječu na već izvršene ili naplaćene usluge. Obavijest o promjenama uvjeta korištenja objaviti ćemo na našoj glavnoj stranici.

3. Privatnost

Galileo predstavlja profesionalan tim i kao takav garantira zaštitu vaše privatnosti prilikom korištenja naših web stranica.

Galileo će na nekoliko različitih mjesta zatražiti od Vas neke osobne podatke. To može biti slučaj kod ispunjavanja upitnika za nagradne igre, ankete i sl. Ostavljanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno i koristiti će se isključivo u jasno naznačene svrhe.

4. Registracija

Napominjemo da će prilikom prve registracije od Vas biti zatražena Vaša email adresa, te lozinka koju trebate kreirati po želji. Vaša email adresa je potrebna kako bi Vam mogli odgovoriti na upite postavljene na našim web stranicama. Također na taj način svaki korisnik može uvijek pregledati status svojih upita i rezervacija. Korisnik može mijenjati ili uklanjati neke od osobnih informacija, koje je dostavio na svom korisničkom računu. Korisnički račun zaštićen je lozinkom koju ste vi izradili. U slučaju da izgubite ili zaboravite lozinku, pomoći ćemo Vam da dođete do iste.

Ukoliko iz bilo kakvih razloga ne želite više biti naš korisnik molimo Vas da nas o tome pismeno obavijestite, te navedete razloge otkaza.

U slučaju korištenja javnog računala, molimo Vas da se odjavite po završetku korištenja ovih web stranica kako ne biste dopustiti neautorizirano korištenje Vašeg korisničkog računa.

5. Rezeravacija

Da bismo uspješno mogli realizirati rezervaciju za Vaše putovanje, od Vas će biti zatražene neke osobne informacije (Vaše ime, adresa stanovanja, kontakt telefon). Dotične informacije će biti korištene samo za realizaciju usluge (izdavanje putnih dokumenata) i biti će dostupni samo pružateljima usluga (hotel, vlasnik privatnog smještaja). Informacije o plaćanju biti će dostupne samo bankama, odnosno kartičnim kućama ukoliko se plaćanje obavlja putem kreditnih kartica.

Obvezujemo se da prikupljene osobne informacije koje nam svojevoljno dostavite nećemo dati na korištenje pravnim ili fizičkim osobama na način koji nije naveden u ovim uvjetima.

6. Newsletter

Prilikom prve registracije biti će prijavljeni za primanje našeg newslettera. Isti može sadržavati obavijesti o nagradnim igrama, promotivnim akcijama i sniženjima. Ukoliko ne želite nastaviti primati Galileo newsletter molimo da to naznačite u korisničkom računu.

7. Ostale informacije koje prikupljamo na našim stranicama

Kao i kod većine drugih web stranica i Galileo na svojim web stranicama prikuplja informacije koje nisu isključivo osobne informacije, a služe nam kako bi analizirali trendove i na taj način unaprijedili nivo naših usluga. Neke od informacija koje će biti prikupljane su: verzija i tip pretraživača, rezolucija ekrana, IP adresa i sl. Prikupljanje ovih informacija obavlja se pomoću ¨cookie¨ tehnologije, gdje se mala količina tih informacija pohranjuje na vašem osobnom računalu.

8. Informacije koje ste nam Vi poslali

Ukoliko želite možete nam poslati materijal koji uključuje ideje, sugestije, fotografije i tekstove. Odgovorni ste da poslani materijal ne sadrži bilo kakav oblik virusa. Molimo da uzmete u obzir kako materijal koji nam pošaljete postaje naše vlasništvo.

9. Pitanja i komentari

Za sva dodatna pitanja glede načina našeg poslovanja molimo da nas kontaktirate na info@galileo.hr. Ukoliko uočite bilo kakvu nepravilnost u našem poslovanju molimo Vas da nam to u što kraćem roku prijavite pismenim putem.

10. Sadržaj

Sadržaj ovih web stranicama je postavljen da bi Vas informirao i smatra se valjanim u trenutku unošenja. Sadržaj je redovito kontroliran i nivo pogrešnih informacija je minimalan. Galileo zadržava pravo promjene podataka na ovim web stranicama bez posebnog upozorenja. Naše web stranice također sadrže linkove svojih partnera. Molimo Vas da uzmete u obzir kako Galileo ne može biti odgovoran za poslovanje i točnost informacija koje se nalaze na spomenutim web stranicama. Ovi uvjeti korištenja se odnose samo na osoblje i sadržaj koji je u vlasništvu Galilea.

11. Poslovanje

Kao korisnik ovih web stranica možete postavljati upite za usluge iz naše ponude. Sve ponude, uvjeti i cijene kupnje su podložni promjenama, ali promjene ne utječu na već izvršene ili naplaćene usluge. Molimo Vas da dobro pročitate informacije o usluzi za koju se interesirate. Ukoliko Vam iste nisu jasne i trebaju Vam dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate. Upit nije odobren ukoliko niste dobili potvrdan odgovor. Molimo Vas da pregledate pristigli odgovor na upit, uvjete za rezervaciju i iznos rezervacije. Ukoliko imate komentar ili reklamaciju molimo da to prijaviti prije prihvaćanja i uplate rezervacije. Uz svaki upit biti će naznačen vremenski rok za prihvat rezervacije.

12. Ostali uvjeti

Prilikom korištenja naših web stranica, važeći su uvjeti korištenja za pojedine usluge, uvjeti i mogućnosti plaćanja, te ostali uvjeti dostupni na ovim stranicama.

13. Kršenje uvjeta

U slučaju da ozbiljno ugrozite poslovanje naše tvrtke Galileo zadržava pravo da prekršitelje uvjeta prijavi nadležnoj zakonodavnoj instituciji.

KORISNIČKI CENTAR

Hrvatska
+385 21 54 22 33
info@galileo.hrPonedjeljak - Petak 08-22 | Subota 08-12

N/AN/AN/A
Galileo putnička agencija d.o.o., Zvonimirova 14/IV, 21000 Split, Hrvatska, OIB: 58565616320, ID HR-AB-21-060187792 | Uvjeti korištenja