Traži. Rezerviraj. Putuj. Vaš odmor u Hrvatskoj kreće sada | *galileo.hr
hrvatski english italiano deutsch francais ce�tina magyar slovenski rom�ne�te polski

Provjereno od Galilea

Fleksibilnost

Vjerujemo kako bi svako putovanje trebali izabrati prema Vašim vlastitim željama i potrebama. Stoga Vam nudimo mogućnost pažljivog odabira smeštaja uz detaljan opis, fleksibilnost kod odluke kada i kako putovati, popraćeno našom pomoći i savjetima tijekom cijelog rezervacijskog procesa.

Raznolikost

Ponuda smještaja u našem katalogu uključuje apartmane, sobe, kuće za odmor, vile i hotele duž cijele Jadranske obale, te kontinentalnog dijela Hrvatske. Tipovi objekata se razlikuju pa nudimo stare, povjesne građevine, moderno renovirana zdanja, te novo izgrađene kuće za odmor. Kapacitet smještaja se kreće od sobe za 2 osobe, pa sve do vile sa mogućnošću smještaja do 20 osoba. Lokacije na kojima nudimo smještaj su također raznolike, tako da možete pronaći smještaj u centru grada ili u blizni samog centra, pa sve do mirnih područja, daleko od buke, prometa i masovnog turizma.

Pažljivo birani smještaj

Što naš katalog čini jedinstvenim je činjenica da pažljivo biramo svaki objekt te naši terenski zastupnici kontroliraju da je smještaj upravo onakav kakvog očekujete, a svakako u skladu sa objavljenim. Prilikom pretrage smještaja, obratite pažnju na oznaku ‘Provjereno od Galilea’ kako bi bili sigurni da ćete dobiti smještaj sa idealnim omjerom cijene i kvalitete.

Osobno provjereno

Naši terenski zastupnici osobno vrše pregled, te često i sami prenoće u navedenom smještaju, kako bi se uvjerili da li isti ispunjava očekivanja, te pruža svu potrebnu udobnost. Osnovni kriterij koji postavljamo je “da li bih ja boravio u tom smještaju?”. Ukoliko navedeni smještaj ne prođe ovaj jednostavan test, nećemo ga objaviti u našem katalogu.

Detaljne informacije

Nakon što smo posjetili svaki pojedinačni smještaj, u mogućnosti smo pružiti našim klijentima sve relevantne informacije kao što su kapacitet (broj osoba), broj spavaćih soba; broj kupaonica; opremljenosti smještaja, raspored spavaćih soba i kupaonica, detaljan opis dodatnih usluga i sadržaja kako u samom smještaju, tako i u njegovoj blizini (udaljenost od najbliže plaže, centra grada itd.)

Znanje

Naš rezervacijski tim ima dugogodišnje iskustvo u organiziranju putovanja i odmora. Osim što možemo pružiti sve potrebne informacije o smještaju kojeg nudimo, prisutni smo u svim dijelovima Hrvatske, te poznajemo tradiciju i običaje svake destinacije iz našeg kataloga. Svakako bih Vas željeli potaknuti da kontaktirate naše djelatnike rezervacijskog centra, kako bi Vam pružili informacije i odgovore na Vaša pitanja, bitna kako bi mogli organizirati Vaš idealan odmor. Bilo da putuje sami, kao par, sa Vašom obitelji ili kao grupa, naš rezervacijski centar će Vam sa zadovoljstvom pomoći i vodeći se Vašim zahtjevima savjetovati Vas prilikom odabira idealnog smještaja.

KORISNIČKI CENTAR

Hrvatska
+385 21 54 22 33
info@galileo.hrPonedjeljak - Petak 08-22 | Subota 08-12

N/AN/AN/A
Galileo putnička agencija d.o.o., Zvonimirova 14/IV, 21000 Split, Hrvatska, OIB: 58565616320, ID HR-AB-21-060187792 | Uvjeti korištenja