Traži. Rezerviraj. Putuj. Vaš odmor u Hrvatskoj kreće sada | *galileo.hr
hrvatski english italiano deutsch francais ce�tina magyar slovenski rom�ne�te polski

Što je Galileo Affiliate Program?

Ukoliko imate web site, Galileo Vam kroz svoj Affiliate program nudi mogućnost dodatnog prihoda. Kao partner u Affiliate programu stječete pravo na proviziju za rezervacije od strane korisnika preusmjerenog sa Vašeg site-a. Povezivanjem sa galileo.hr web siteom, Vaši korisnici će imati mogućnost da pretražujući našu bogatu ponudu odaberu destinaciju za odmor koristeći naš rezervacijski sustav. Sam proces rezerviranja i plaćanje se obavlja putem interneta. Važno je istaknuti da je sadržaj naših web stranica preveden je na nekoliko svjetskih jezika.

Kako Affiliate program funkcionira?

Oni korisnici koji se odluče rezervirati kroz naš sustav, te izvrše uplatu za određenu rezervaciju donijet će Vam ugovorenu proviziju. Praćenje preusmjerenih korisnika se obavlja pomoću cookie tehnologije. Kod našeg Affiliate programa vrijeme trajanje jednog cookie-a je godina dana, što znači da stječete pravo na proviziju za svaku rezervaciju korisnika preusmjerenog sa vašeg web sitea i to u periodu od jedne godine.

Koje su dužnosti affiliate partnera?

Potrebno je da affiliate partner u nepromijenjenom obliku drži promotivni materijal postavljen na svojim web stranicama, te da u okviru mogućnosti vodi što bolju promotivnu kampanju, što će u završnici donijeti veći prihod od samog Affiliate programa. Nakon što affiliate partner proslijedi gosta na galileo.hr web stranice, njegove obveze su tu završene, a nadalje Galileo preuzima sve obveze korisničkog servisa.

Zašto pristupiti Galileo Affiliate Programu?

Svaki partner našeg Affiliate programa stječe pravo na zaradu od 4-8% ovisno o ostvarenom prometu. Affiliate partner nema nikakvu odgovornost prema gostu i nakon preusmjeravanja na galileo.hr web stranice obveze partnera su u potpunosti izvršene.

Kako postati partner u Galileo Affiliate Programu?

Kao prvi korak u procesu pristupanja Galileo Affiliate Programu molimo Vas da ispunite online affiliate pristupnicu. Potrebno je do 3 radna dana da procesiramo Vašu prijavu. Ukoliko je Vaša prijava odobrena primit ćete Affiliate Partner ID broj i lozinku koji su vam potrebni za ulazak na affiliate korisničke stranice, gdje ćete moći u svakom trenutku pratiti uspjeh Vaše promotivne kampanje i samog Affiliate programa.

Kako preusmjeriti goste na galileo.hr web stranice?

Galileo ima pripremljen promotivni materijal koji možete iskoristiti, te postaviti na Vaše web stranice. Koristeći isti potrebno je vrlo malo vremena i truda da bi startali sa affiliate programom. Sav promotivni materijal dostupan je na affiliate korisničkim stranicama. Ukoliko želite prijaviti više od jednog web site-a u affiliate program, dovoljno je jednom ispunite prijavnicu, dok se dodatni web siteovi uvijek mogu prijaviti kroz affiliate korisničke stranice. Ukoliko između ponuđenog promotivnog materijala ne možete pronaći odgovarajući za Vaš web site, molimo kontaktirajte nas. Za sve dodatne informacije i sugestije stojimo Vam na raspolaganju.

Koje su opcije povezivanja na galileo.hr web stranice?

Naši partneri mogu izabrati između nekoliko opcija povezivanja na galileo.hr:

  • veza prema početnoj stranici galileo.hr
  • veza prema određenoj stranici u našem katalogu
  • veza prema određenoj tematskoj cijelini iz naše ponude

Kako znati kolika je ostvarena zarada?

Na affiliate korisničkim stranicama uvijek imate jasan uvid u iznos ostvarene zarade. Osim toga, također možete vidjeti i detaljnu statistiku vezanu uz aktivnost affiliate programa. Za isplatu provizije dovoljno je da pošaljete zahtjev za isplatom, a Galileo će Vam po primitku istog proslijediti obračunati iznos.

Da li postoje ograničenja za prijavljivanje u Galileo Affiliate Program?

Osnovni uvjet za pristupanje u Galileo Affiliate Program je da u svom vlasništvu imate web site. Broj posjeta i statistika vašeg web sitea nema konačan utjecaj za odobrenje vašeg članstva u Galileo Affiliate Programu. Bolja statistika posjeta Vaših web stranica donijeti će Vam veću zaradu, ali je isključivo na Vama da odlučite na koji ćete način provesti marketinšku kampanju za Vaš web site. Prijava i samo uključenje u Affiliate program je besplatna. Nema nikakvog ograničenja za prijavu u Galileo Affiliate Program ukoliko ste već učlanjeni u neku drugu affiliate mrežu ili program.

Postanite dio uspješnog programa, postanite naš partner! Pozivamo Vas da ispunite našu online pristupnicu i kroz Galileo Affiliate Program otvorite novu mogućnost zarade.
KORISNIČKI CENTAR

Hrvatska
+385 21 54 22 33
info@galileo.hrPonedjeljak - Petak 08-22 | Subota 08-12

N/AN/AN/A
Galileo putnička agencija d.o.o., Zvonimirova 14/IV, 21000 Split, Hrvatska, OIB: 58565616320, ID HR-AB-21-060187792 | Uvjeti korištenja